Cryo T-schock slimming fettreducering
Fett är mycket energitätt och därför är det svårt att träna bort sina fettdepåer på vissa områden. Det kräver oerhört mycket rörelse för att minska ett enda kilo i fett. Med Cryo T-Shock kan du rätta till dessa områden även om vi alltid rekommenderar en aktiv livsstil för ett total välmående! Cryo T- Shock-behandlingar förstör fettceller och ökar kollagenproduktionen på grund av en process som startar i kroppen när den utsätts för varma och kalla temperaturer. Denna process kallas apoptosis vilket resulterar i en gradvis degenerering och eliminering av döda fettceller. Denna processen tar ca 14 dagar och kroppen fortsätter att reducera kvarvarande fettceller i upp till 2 månader.
Denna behandling passar för dig som har relativt normalt bmi men har lokala fettdpåer  du ej blivit av med trots träning eller viktnedgång., alltså inte en "quick fix" för att gå ner i vikt.

Cryo t-shock slimming fettreducering kan göras med 14 dagars mellanrum, medans toning kan göras oftare t.ex 1 gång i veckan om man önskar det.

                            CRYO SLIMMING CELLULITER!
De flesta kvinnor och även män har celluliter, som är svåra att eliminera genom kost och motion. Med Cryo T-Shock försvinner celluliter genom att minska fettdepåerna och strama upp huden. Cryo T-Shock är inte kirurgisk och inte smärtsam, men genererar säker minskning av fettlagrer med direkt mätbart resultat!